fbpx

AKHIRNYA, TIDAK PERLU LAGI RISAU DENGAN MASALAH JERAWAT…

Kalau anda ada masalah jerawat, teruskan baca sampai habis kerana kami akan tunjukkan bagaimana Klinik Dr Hasseenah sudah membantu lebih 7,000 klien untuk mengatasi masalah jerawat sejak tahun 2012 & tawaran istimewa yang kami mahu berikan

INI MASALAH YANG ANDA ALAMI…

Sudahlah ada masalah jerawat, bila mencari solusi untuk masalah jerawat pula:

❌ Tak yakin produk yang berkesan untuk menghapuskan jerawat

❌ Tak tahu produk mana yang sesuai dengan masalah jerawat sendiri

❌ Bertahun-tahun beli macam-macam produk, tapi masalah jerawat masih tak selesai

❌ Banyak habis duit untuk beli produk yang tak sesuai dengan diri

❌ Tak dapat khidmat nasihat lengkap untuk penjagaan kulit secara menyeluruh

TAHUKAH ANDA…?

Penggunaan produk sahaja selalunya tidak mencukupi untuk menghapuskan masalah jerawat.

😱😱😱

Ye!

Kulit ialah salah satu organ badan.

Munculnya jerawat ialah satu ‘penyakit’ yang mudah kelihatan. Terutama di kulit muka.

Itu tanda ada penyakit pada organ itu.

Ada punca jerawat seperti kulit berminyak & liang pori tersumbat yang boleh diubati dengan produk pencuci seperti cleanser, toner & serum.

Tapi…

Ada juga punca jerawat yang lebih sekadar kulit berminyak & liang pori tersumbat je.

Badan kita perlu bahan yang cukup (nutrien) & rehat yang cukup supaya dia boleh buat kerja ‘membaiki’ kulit muka kita.

Ada juga punca jerawat disebabkan gaya hidup, gaya bekerja & pemakanan kita.

Jemput tengok video di bawah.

Dr Hasseenah terangkan:
👉 5 langkah rawatan jerawat di Klinik Dr Hasseenah
👉 Kenapa setiap langkah itu penting
👉 Jenis-jenis produk yang berlainan untuk rawatan jerawat & apa fungsi setiap satu

SOALAN-SOALAN YANG ANDA SELALU TANYA BERKAITAN JERAWAT…

🔥 Produk apa saya patut pakai?

🔥 Sesuai ke produk ini dengan saya?

🔥 Saya perlu pantang makan seafood / kacang / berminyak ke?

🔥 Patut ke saya makan supplemen & vitamin?

🔥 Ada parut & jerawat, yang mana patut rawat dulu?

🔥 Patut jerawat boleh hilang ke?

🔥 Rawatan apa yang sesuai untuk saya?

KALAU ANDA DAH LAMA BERTANYA SOALAN TADI & DAH LAMA MENCARI PENYELESAIAN MASALAH JERAWAT…

Kami jemput anda untuk dapatkan consultation bersama Dr Hasseenah.

Jimatkan masa!

Jimatkan duit!

Daripada terus bertanya soalan sama bertahun-tahun & terbeli produk yang tidak sesuai, lebih baik dapatkan khidmat nasihat & dapatkan jawapan kepada semua persoalan anda dulu.

Dengan berjumpa & dapatkan khidmat nasihat bersama Dr Hasseenah:

✅ Anda akan tahu produk apa yang sesuai digunakan untuk kulit anda — tidak perlu lagi berteka-teki cuba-cuba sendiri

✅ Anda boleh ceritakan gaya hidup, gaya bekerja & pemakanan anda supaya Dr boleh nasihatkan dari mana punca datangnya masalah jerawat anda

✅ Dr akan beri nasihat apa patut buat untuk selesaikan masalah jerawat yang sesuai KHAS untuk anda — dari segi produk, rawatan, cara jaga makan, cara gaya hidup dan sebagainya

✅ Anda tidak lagi tercari-cari sendiri apa anda patut buat untuk selesaikan masalah jerawat

“SERONOKNYA BOLEH TANYA TERUS PADA DOKTOR…!”

Ye betul!

Anda mungkin dah bertukar-tukar produk banyak kali.

Bertahun-tahun beli produk baru.

Sebelum teruskan pusingan yang sama, apa kata luangkan sikit masa untuk dapatkan khidmat nasihat dari Dr Hasseenah.

Dr Hasseenah sudah membina & menambah baik REJIM RAWATAN JERAWAT sejak tahun 2012 bersama leih 7,000 klien.

Tengok apa kata sebahagian mereka…

👇👇👇

PENGALAMAN SEBENAR KLIEN KLINIK DR HASSEENAH…

Setelah berperang dengan jerawat yang tumbuh di wajah saya, hampir buntu & berputus asa untuk berikhtiar. Sudah berpuluh-puluh produk saya cuba.

Alhamdulillah, walaupun baru beberapa kali bertemu untuk rawatan & gunakan produk Dr Hasseenah, wajah saya menunjukkan perubahan positif.

Dr Hasseenah’s products WORK WONDERS on me.

Naniey hasbi

Saya merupakan pelanggan Dr Haseenah sejak 8 tahun lepas. Dan saya sangat berpuas hati dengan treatment dan produk-produk beliau.

Setelah saya menggunakan produk Dr Hasseenah, saya dah tak perlukan yang lain. Hanya produk Dr Hasseenah for my skin! And it really works!

I’m a satisfied and happy customer 😊

Nadhirah Ibrahim

Produk Dr Hasseenah terbaik!

I ❤️ Dr Hasseenah.

(Puan Moni ialah klien pertama Klinik Dr Hasseenah. Masih setia sampai sekarang.)

MONI

Dulu muka teruk sampai nak keluar mesti kena pakai foundation tebal-tebal nak cover jerawat.

Happy sangat bila muka makin elok. Jerawat tu ada lah tumbuh seketul dua bila hormon tak betul tiap bulan tapi guna je produk Dr Hasseenah, BOOM! Jerawat pun makin kecut.

Alhamdulillah syukur sangat. Memang recommended sangat produk Dr Hasseenah ni. Sekarang memang pakai produk ni je. 🥰

Norafidah yaakob

Dulu muka ni penuh dengan jerawat sejak awal tingkatan 3. Dah guna pelbagai produk tapi kesan indah khabar dari rupa. Saya sangat down masa tu. Nak jumpa kawan-kawan pun malu. Tambah kalau ada yang tegur. Aduh malunya…

Alhamdulillah lepas terjumpa iklan di FB tentang treatment & keberkesanan patient Klinik Dr Hasseenah, saya terus jumpa Dr Hasseenah.

Lepas tak sampai 3 bulan, alhamdulillah kulit saya mulus & tiada jerawat lagi. Sampai sekarang saya masih terus guna produk Dr Hasseenah & akan terus jatuh cinta dengan produk Dr Hasseenah.

Siapa tak cuba, rugi & sangat rugi. Cepat cuba sekarang.

Nur Alyssa Gan

Dulu kalau makeup & pakai foundation tebal macam mana pun jerawat tetap jelas kelihatan, nak jumpa orang & klien pun malu sangat.

Alhamdulillah setelah ikut segala nasihat doktor & konsisten dalam pemakaian produk Dr Hasseenah, kulit saya dah pulih dari breakout teruk. Cuma tinggal parut pudar je. Itu pun kalau tutup dengan foundation memang takkan nampak langsung.

Sekarang dah takde masalah. Bila makeup akan jadi flawless, kalau tak makeup pun muka glowing.

Thanks Dr Hasseenah keluarkan produk yang sangat berkualiti. Doktor & Care Nurse sangat friendly membantu saya ketika dalam proses rawatan.

Siapa yang ada masalah jerawat teruk, boleh la datang klinik ni very recommended & harga pun berpatutan. Saya akan terus guna produk Dr Hasseenah.
❤️❤️❤️

Rismasheela Idris

“MAHAL KE JUMPA DR HASSEENAH NI?”

Cuba bayangkan…

Ada klien Dr Hasseenah yang sudah lebih 10 tahun bertarung masalah jerawat.

Dalam masa lebih 10 tahun itu, tetap beli produk lain juga untuk merawat. Berulang kali cuba produk baru.

Alhamdulillah, selepas ambil sesi consultation bersama Dr Hasseenah, baru sedar apa masalah sebenar & apa rawatan yang sesuai.

Katakan setiap tahun berbelanja RM300 untuk produk baru. Dalam masa 10 tahun, jumlah perbelanjaan ialah: RM300 x 10 tahun = RM3,000.

Tapi kita tahu…

Biasanya perbelanjaan beli macam-macam produk melebihi RM300 setahun, betul tak?

Daripada terus berbelanja sebesar itu untuk produk yang tak tentu sesuai, lebih baik dapatkan nasihat terus daripada Dr Hasseenah kan?

SESI CONSULTATION DENGAN DR HASSEENAH…

Cuma RM130 sahaja (nanti dulu — baca sampai bawah nanti untuk tawaran istimewa!) 😍

Apa yang anda akan dapat dalam consultation bersama Dr Hasseenah:

✅ Dr akan periksa secara terperinci kulit muka anda

✅ Dr akan bertanya gaya hidup, gaya bekerja & pemakanan anda untuk tentukan punca jerawat

✅ Dr akan nasihatkan produk yang anda guna sekarang, yang mana boleh teruskan & yang mana perlu hentikan

“KENA DATANG KLINIK KE?”

👉 Kalau dekat & masa mengizinkan, boleh buat sesi cosultation di Klinik Dr Hasseenah di Kota Kemuning, Shah Alam.

👉 Kalau jauh & ada kekangan, sesi consultation boleh dibuat melalui video call.

“LEPAS JUMPA DR HASSEENAH, KENA AMBIL PAKEJ DR HASSEENAH JUGA KE?”

Kami tahu ada yang trauma pernah dipaksa ambil pakej rawatan.

Klinik Dr Hasseenah tidak mengamalkan paksaan dalam rawatan.

✅ Dr Hasseenah akan terangkan lengkap sepenuhnya apa yang anda patut buat untuk rawat masalah jerawat

✅ Terpulang kepada anda untuk ambil langkah seterusnya

✅ Kalau ada produk anda sedang pakai, Dr Hasseenah akan nasihatkan yang mana boleh teruskan — tak semestinya perlu beli produk Dr Hasseenah

Kulit muka anda adalah hak anda.

Dr Hasseenah cuma beri khidmat nasihat.

Apa yang anda mahu buat untuk langkah seterusnya, terpulang kepada anda.

TAWARAN ISTIMEWA! 

Consultation fee untuk klien kali pertama: RM130

Itu fee yang biasa.

Tempah secara online melalui laman ini untuk dapatkan Skin Consultation dengan hanya RM50 sahaja.

Jimat RM80!

Harga biasa: RM130

Tempah online di sini: RM50 sahaja!

“MACAM MANA CARA UNTUK TEMPAH SESI CONSULTATION?”

1. Klik butang di bawah & buat bayaran.

2. Care Nurse Klinik Dr Hasseenah akan hubungi anda untuk jadualkan sesi consultation — sama ada di klinik atau melalui video call.

KLINIK DR HASSEENAH | KKLIU 1146/2019