fbpx

KONGSI FEEDBACK & BERPELUANG MENANG HADIAH!

Baca dengan teliti untuk ketahui cara menang hadiah istimewa yang ditawarkan!

Ini feedback klien Dr Hasseenah

Ada banyak lagi feedback macam di atas…

Kami suka terima feedback macam ni. Rasa puas hati dapat bantu ramai klien untuk selesaikan masalah kulit muka mereka!

😁😁😁

Perkongsian feedback macam ini juga membantu orang lain yang menghadapi masalah yang sama untuk buat keputusan mendaftar sebagai klien Dr Hasseenah.

Kami nak dengar lagi apa kata anda & kami nak bagi hadiah!

Hadiah utama:
2 x handbag

Hadiah treatment Klinik Dr Hasseenah:
10 x Face Scraper treatment
10 x LED light treatment

Hadiah produk Dr Hasseenah:
30 x Dr Hasseenah Sunshield Brightening Lotion

Hadiah saguhati:
10 x Tote bag

Macam mana caranya?

πŸ”₯ Ceritakan pengalaman anda bersama produk atau rawatan Dr Hasseenah — tunjukkan sekali produk yang anda gunakan

πŸ”₯ Cerita pengalaman secara natural macam buat video IG atau Tiktok — tapi bukan buat di IG atau Tiktok, buat kat page ini je

🎁 Kami akan pilih cerita pengalaman yang menarik untuk terima hadiah, yeay!

⏰ Submit sebelum pukul 11.30 malam, 22 Jun 2022

Hari
Jam
Minit
Saat

Mulakan dengan klik 'Get Started' di bawah...

Perlukan panduan macam mana nak buat?

Senang je caranya, kurang 5 minit boleh siap…

1. Klik Get Started

2. Klik Answer

3. Allow camera & microphone

4. Klik butang rekod

5. Jawab semua 3 soalan. Bila selesai, boleh submit. Kalau tak puas hati, boleh rekod semula.

6. Tandakan ‘I agree’. Klik Submit.

7. Masukkan nama & emel. Klik continue. Selesai!

KLINIK DR HASSEENAH | KKLIU 1146/2019