fbpx

Special Offer Oktober 2022

kdh offer oct

Baca dengan teliti untuk ketahui apa yang bakal anda dapat dalam Special Offer ini…

Selama lebih 10 tahun…

Klinik Dr Hasseenah membantu lebih 8,000 klien untuk:

✅ Menghapuskan jerawat & jeragat

✅ Mengamalkan rutin penjagaan kulit yang berkesan

✅ Menjaga kulit muka supaya sihat & bebas masalah seperti jerawat, jeragat, tona tidak sekata & pudar

Produk keluaran Dr Hasseenah

Klinik Dr Hasseenah juga ada mengeluarkan produk jenama Dr Hasseenah supaya anda boleh buat rawatan & penjagaan kulit sendiri di rumah.

Kelebihan mendapatkan produk Dr Hasseenah

✅ Produk hasil pengalaman & ujikaji Dr Hasseenah dalam bidang penjagaan kulit selama lebih 10 tahun

✅ Telah digunakan lebih 8,000 klien — diubahsuai sehingga jadi formula berkesan & disukai ramai pengguna

✅ Dapat khidmat nasihat cara penggunaan & rutin penjagaan kulit yang baik — boleh tanya Dr Hasseenah &  Care Nurse kalau ada sebarang soalan tentang kulit muka

Special Offer untuk masa terhad!

✅ Dapatkan set produk Dr Hasseenah

✅ Anda akan dapat sesi rawatan di Klinik Dr Hasseenah secara PERCUMA

Teruskan baca untuk maklumat lanjut…

1: Dapatkan set produk Dr Hasseenah

Dr Hasseenah Cleansing Gel

Untuk mencuci muka daripada kotoran, debu, kosmetik & memastikan liang pori tidak tersumbat

Dr Hasseenah Ultra Moisturiser

Mengekalkan lembapan pada kulit muka

Dr Hasseenah Lightening Sun Protector (Sunblock) with Vitamin C

Melindungi kulit daripada sinaran matahari & membantu mencerahkan kulit

Dr Hasseenah Skin Renewal Essence (Toner)

Melarutkan sel mati di permukaan kulit, mengeluarkan jerawat yang sedang menunggu untuk keluar & mempercepat proses menghapuskan parut gelap

Dr Hasseenah Exfoliating Clarifying Gel

Mencuci kulit muka & menghapuskan sel-sel kulit mati di permukaan kulit

2: Anda akan dapat sesi rawatan percuma 🎁

SET A: RM254

✅ Dr Hasseenah Cleansing Gel

✅ Dr Hasseenah Ultra Moisturiser

✅ Dr Hassenah Lightening Sun Protector (Sunblock)

🎁 FREE: LED Light Mask Treatment (bernilai RM90)

SET B: RM342

✅ Dr Hasseenah Cleansing Gel

✅ Dr Hasseenah Ultra Moisturiser

✅ Dr Hasseenah Skin Renewal Essence (Toner)

✅ Dr Hassenah Lightening Sun Protector (Sunblock)

🎁 FREE: Scraper Face Treatment (bernilai RM130)

SET C: RM430

✅ Dr Hasseenah Cleansing Gel

✅ Dr Hasseenah Ultra Moisturiser

✅ Dr Hasseenah Skin Renewal Essence (Toner)

✅ Dr Hasseenah Clarifying Exfoliating Gel

✅ Dr Hassenah Lightening Sun Protector (Sunblock)

🎁 FREE: Silkpeel Treatment (bernilai RM260)

SET D: RM322

✅ Dr Hasseenah Cleansing Gel

✅ Dr Hasseenah Ultra Moisturiser

✅ Dr Hasseenah Skin Renewal Essence (Toner)

✅ Dr Hasseenah Clarifying Exfoliating Gel

🎁 FREE: Scraper Face Treatment (bernilai RM130)

MAKLUMAT SESI RAWATAN

• Klinik Dr Hasseenah terletak di Kota Kemuning, Shah Alam

• Kami akan hubungi anda untuk jadualkan sesi rawatan

• Sesi rawatan perlu dilakukan sebelum 31 Disember 2022

3: Penghantaran percuma!

Ya, kami tambah satu lagi BONUS!

Biasanya Klinik Dr Hasseenah caj RM10 untuk shipping & handling.

Dapatkan Special Promo ini sebelum masa tamat…

Dan kami akan hantar pakej anda secara percuma!

Dapatkan segera…

✅ Set Kombo Produk Dr Hasseenah

✅ PERCUMA sesi rawatan di Klinik Dr Hasseenah (bernilai antara RM90 hingga RM260)

✅ PERCUMA kos penghantaran (bernilai RM10)

🔥 Untuk masa terhad sahaja!

Buat tempahan di bawah.

Tawaran ini akan tamat dalam masa…

Hari
Jam
Minit
Saat

PENGALAMAN SEBENAR KLIEN KAMI…

Setelah berperang dengan jerawat yang tumbuh di wajah saya, hampir buntu & berputus asa untuk berikhtiar. Sudah berpuluh-puluh produk saya cuba.

Alhamdulillah, walaupun baru beberapa kali bertemu untuk rawatan & gunakan produk Dr Hasseenah, wajah saya menunjukkan perubahan positif.

Dr Hasseenah’s products WORK WONDERS on me.

Naniey hasbi

Saya merupakan pelanggan Dr Haseenah sejak 8 tahun lepas. Dan saya sangat berpuas hati dengan treatment dan produk-produk beliau.

Setelah saya menggunakan produk Dr Hasseenah, saya dah tak perlukan yang lain. Hanya produk Dr Hasseenah for my skin! And it really works!

I’m a satisfied and happy customer 😊

Nadhirah Ibrahim

Produk Dr Hasseenah terbaik!

I ❤️ Dr Hasseenah.

(Puan Moni ialah klien pertama Klinik Dr Hasseenah. Masih setia sampai sekarang.)

MONI

Dulu muka teruk sampai nak keluar mesti kena pakai foundation tebal-tebal nak cover jerawat.

Happy sangat bila muka makin elok. Jerawat tu ada lah tumbuh seketul dua bila hormon tak betul tiap bulan tapi guna je produk Dr Hasseenah, BOOM! Jerawat pun makin kecut.

Alhamdulillah syukur sangat. Memang recommended sangat produk Dr Hasseenah ni. Sekarang memang pakai produk ni je. 🥰

Norafidah yaakob

Dulu muka ni penuh dengan jerawat sejak awal tingkatan 3. Dah guna pelbagai produk tapi kesan indah khabar dari rupa. Saya sangat down masa tu. Nak jumpa kawan-kawan pun malu. Tambah kalau ada yang tegur. Aduh malunya…

Alhamdulillah lepas terjumpa iklan di FB tentang treatment & keberkesanan patient Klinik Dr Hasseenah, saya terus jumpa Dr Hasseenah.

Lepas tak sampai 3 bulan, alhamdulillah kulit saya mulus & tiada jerawat lagi. Sampai sekarang saya masih terus guna produk Dr Hasseenah & akan terus jatuh cinta dengan produk Dr Hasseenah.

Siapa tak cuba, rugi & sangat rugi. Cepat cuba sekarang.

Nur Alyssa Gan

Dulu kalau makeup & pakai foundation tebal macam mana pun jerawat tetap jelas kelihatan, nak jumpa orang & klien pun malu sangat.

Alhamdulillah setelah ikut segala nasihat doktor & konsisten dalam pemakaian produk Dr Hasseenah, kulit saya dah pulih dari breakout teruk. Cuma tinggal parut pudar je. Itu pun kalau tutup dengan foundation memang takkan nampak langsung.

Sekarang dah takde masalah. Bila makeup akan jadi flawless, kalau tak makeup pun muka glowing.

Thanks Dr Hasseenah keluarkan produk yang sangat berkualiti. Doktor & Care Nurse sangat friendly membantu saya ketika dalam proses rawatan.

Siapa yang ada masalah jerawat teruk, boleh la datang klinik ni very recommended & harga pun berpatutan. Saya akan terus guna produk Dr Hasseenah.
❤️❤️❤️

Rismasheela Idris

KLINIK DR HASSEENAH | KKLIU 1146/2019