fbpx

Special Promo Merdeka & Hari Malaysia 2022

Sun Lightening Protector

Ini SUNBLOCK kegemaran klien Dr Hasseenah.

✅ Sunblock SPF40 — melindungi kulit dari sinaran matahari & cahaya sekeliling

✅ Supaya sinaran matahari tidak merosakkan kulit & elakkan kulit dari sunburn

✅ Diperkaya Vitamin C — untuk membantu pencerahan kulit

Harga biasa: RM108

Harga promo: RM99 sahaja!

Apa?

Tak cukup menarik?

Kita tambah lagi…

Moisturiser percuma!

Dapatkan Lightening Sun Protector dalam promo ini (sebelum masa tamat)…

Dan anda akan terima Aloe Vera Soothing Gel (Moisturiser) bernilai RM38 secara percuma!

✅ Mengunci lembapan pada kulit — supaya kulit tidak kering

✅ Gabungan mantap bersama Sun Lightening Protector — lindungi dari panas guna Sunblock & sejuk-lembapkan guna Moisturiser

✅ Simpan dalam peti sejuk — pakai sejuk-sejuk setelah seharian kulit terdedah dengan cahaya matahari

✅ Gunakan pada waktu malam sebagai cold mask

Bayangkan kulit kita rasa nyaman sejuk je pakai Moisturiser Aloe Vera ni, mesti syok! 😁

 

Penghantaran percuma!

Ya, kami tambah satu lagi BONUS!

Biasanya Dr Hasseenah caj RM10 untuk shipping & handling.

Dapatkan Special Promo ini sebelum masa tamat…

Dan kami akan hantar pakej anda secara percuma!

Dapatkan segera…

✅ Sunblock Lightening Sun Protector SPF40 with Vitamin C Ester — bernilai RM108

✅ Moisturiser Aloe Vera Soothing Gel — bernilai RM38

✅ Kos shipping & handling — bernilai RM10

🔥 Semua ini dengan hanya RM99 sahaja!

Jemput buat pembelian ini di bawah…

👇👇👇

Promo sudah tamat!

Isi borang VIP LIST di bawah untuk dapat pemberitahuan seterusnya…

Hari
Jam
Minit
Saat

PENGALAMAN SEBENAR KLIEN KAMI…

Setelah berperang dengan jerawat yang tumbuh di wajah saya, hampir buntu & berputus asa untuk berikhtiar. Sudah berpuluh-puluh produk saya cuba.

Alhamdulillah, walaupun baru beberapa kali bertemu untuk rawatan & gunakan produk Dr Hasseenah, wajah saya menunjukkan perubahan positif.

Dr Hasseenah’s products WORK WONDERS on me.

Naniey hasbi

Saya merupakan pelanggan Dr Haseenah sejak 8 tahun lepas. Dan saya sangat berpuas hati dengan treatment dan produk-produk beliau.

Setelah saya menggunakan produk Dr Hasseenah, saya dah tak perlukan yang lain. Hanya produk Dr Hasseenah for my skin! And it really works!

I’m a satisfied and happy customer 😊

Nadhirah Ibrahim

Produk Dr Hasseenah terbaik!

I ❤️ Dr Hasseenah.

(Puan Moni ialah klien pertama Klinik Dr Hasseenah. Masih setia sampai sekarang.)

MONI

Dulu muka teruk sampai nak keluar mesti kena pakai foundation tebal-tebal nak cover jerawat.

Happy sangat bila muka makin elok. Jerawat tu ada lah tumbuh seketul dua bila hormon tak betul tiap bulan tapi guna je produk Dr Hasseenah, BOOM! Jerawat pun makin kecut.

Alhamdulillah syukur sangat. Memang recommended sangat produk Dr Hasseenah ni. Sekarang memang pakai produk ni je. 🥰

Norafidah yaakob

Dulu muka ni penuh dengan jerawat sejak awal tingkatan 3. Dah guna pelbagai produk tapi kesan indah khabar dari rupa. Saya sangat down masa tu. Nak jumpa kawan-kawan pun malu. Tambah kalau ada yang tegur. Aduh malunya…

Alhamdulillah lepas terjumpa iklan di FB tentang treatment & keberkesanan patient Klinik Dr Hasseenah, saya terus jumpa Dr Hasseenah.

Lepas tak sampai 3 bulan, alhamdulillah kulit saya mulus & tiada jerawat lagi. Sampai sekarang saya masih terus guna produk Dr Hasseenah & akan terus jatuh cinta dengan produk Dr Hasseenah.

Siapa tak cuba, rugi & sangat rugi. Cepat cuba sekarang.

Nur Alyssa Gan

Dulu kalau makeup & pakai foundation tebal macam mana pun jerawat tetap jelas kelihatan, nak jumpa orang & klien pun malu sangat.

Alhamdulillah setelah ikut segala nasihat doktor & konsisten dalam pemakaian produk Dr Hasseenah, kulit saya dah pulih dari breakout teruk. Cuma tinggal parut pudar je. Itu pun kalau tutup dengan foundation memang takkan nampak langsung.

Sekarang dah takde masalah. Bila makeup akan jadi flawless, kalau tak makeup pun muka glowing.

Thanks Dr Hasseenah keluarkan produk yang sangat berkualiti. Doktor & Care Nurse sangat friendly membantu saya ketika dalam proses rawatan.

Siapa yang ada masalah jerawat teruk, boleh la datang klinik ni very recommended & harga pun berpatutan. Saya akan terus guna produk Dr Hasseenah.
❤️❤️❤️

Rismasheela Idris

KLINIK DR HASSEENAH | KKLIU 1146/2019